АКО СМЕ ЧЕСТНИ СЪС СЕБЕ СИ


Образованост
Ако сме честни със себе си, трябва да си признаем, че всички форми на социално общуване през мрежата по-скоро попълват нашата осведоменост, но рядко развиват нашата образованост.
Разбира се, ако се научим да правим разлика между осведоменост и образованост.

Стефан Пеев

2 мнения за “АКО СМЕ ЧЕСТНИ СЪС СЕБЕ СИ

  1. И все пак дигиталните медии подобряват, ускоряват и обогатяват общуването и трупането на знания. Няма човек който да ме убеди, че хората в определени групи по интереси не споделят по-бързо и качествено техническа или научна информация и сверяват часовника си с други по-добри и по-напреднали в определена сфера.
    Дигиталните медии правят образованието по-интерактивно и трупането на знания по-лесно и приятно. А социалните мрежи не са нищо повече от средство на дигиталните медии за събиране на хората в групи по интереси където да се събира информация по определени теми или групи от приятели където да споделят знание по определена тема интересна на групата.

    Харесвам

  2. Социалните мрежи не са ли създадени точно за това? Ако искаме да се образоваме има много други начини, форми и средства! Да не би разговор над чаша бира да повишава нашата образованост?

    Харесвам

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.